Set Mengandung Shaklee

07:12 0 Comments A+ a-

Assalammualaikum .

Ibu ibu yang hamil sangat memerlukan nutrisi yang lengkap dan penting untuk kesihatan diri mereka dan juga anak mereka sejak dari dalam rahim lagi .Malah , masalah hormon yang tidak seimbang ketika hamil juga menyebabkan pelbagai masalah seperti masalah rambut gugur ,sakit pinggang ,alahan dan sebagainya .

Jadi ,pengamalan supplemen atau makanan tambahan sangat penting untuk membuatkan si ibu dan si anak di dalam kandungan lebih sihat dan ceria.

Antara supplemen di dalam Set Mengandung Shaklee ini ialah :

 Vitamin C 

Vitamin C ini berfungsi untuk meningkatkan sistem imun sistem si ibu supaya tidak mudah selesema dan demam .Malah , ia juga membantu untuk memberikan tenaga kepada si ibu sepanjang proses kehamilan.

Vitamin B 

Vitamin ini juga dikenali sebagai vitamin stress yang membantu hormon endorfin untuk dihasilkan .Malah ia juga turut membantu untuk si ibu berasa tenang sepanjang kehamilan .Malah , vitamin ini juga dapat membantu untuk menukarkan karbohidrat dan protein kepada tenaga .

ESP

Kandungan protein yang tinggi dapat membantu untuk mengurangkan masalah rambut gugur ketika hamil .Selain itu , ia juga dapat membantu si ibu supaya lebih bertenaga dan cergas .Malah , protein juga dapat membantu menyerikan wajah si ibu dan mencantikkan kulit si bayi.

Ostematrix 

Kandungan kalsium di dalam Ostematrix ini dapat membantu menguatkan otot dan tulang si ibu tau ! Lagi lagi si ibu yang mengalami masalah sakit pinggang , sakit belakang ,kaki dan sebagainya . Malah , kandungan magnesium di dalam ostematrix juga dapat membantu penyerapan kalsium di dalam tulang :)

4 supplemen ini merupakan asas untuk set mengandung , namun sekiranya si ibu memiliki bajet yang lebih , bolehlah ditambahkan beberapa supplemen yang lain mengikut usia kandungan mereka :)

Trimester pertama : ESP +VITALEA+VITAMIN B +VITAMIN C +OSTEMATRIX

Trimester kedua dan ketiga : ESP+VITALEA+VITAMIN B +VITAMIN C + OSTEMATRIX+OMEGA GUARD

Jomlah beralih pada supplemen semulajadi yang lebih berkhasiat dan bebas bahan kimia .Malah , yang paling penting sekali halal :)

Anda berminat nak tahu lebih lanjut lagi ?Jom hubungi saya!!

Ataupun anda nak teruskan pembelian dengan satu klik sahaja lagi ?Lagi mudah kan ?

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=88dab2eb7349678949a732dda2953987